Travelife

Verkkosivut: www.travelife.org/Hotels/Home.asp

Travelife on web-pohjainen kansainvälinen kestävän kehityksen sertifiointijärjestelmä, joka sallii majoituspalvelujen tarjoajien seurata ja itsearvioida kestävyytensä.

Työkalun kuvaus

Järjestelmää ja sen kriteerejä on kehitetty monikielisten kuulemisprosessin kautta, johon osallistuu matkanjärjestäjiä, hotelli- ja ravintola-alan järjestöjä, valtioista riippumattomia järjestöjä, tilintarkastusyrityksiä ja korkeakouluja. Vuonna 2007 käynnistetty matkailu- ja matkailuala on nyt tunnustettu yhdeksi kattavimmista ja uskottavimmista työkaluista. Se, että matkailuyritys hoitaa sen ja sen läheiset suhteet matkanjärjestäjiin, hotelliryhmittymiin, kohteisiin ja ammattiliittoihin, takaa oikeudenmukaisen hinnoittelun ja teollisuuden valvonnan.

Travelife auttaa 1,300 hotellimajoittaansa ympäri maailmaa parantamaan ympäristöllisiä, sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksiaan kustannustehokkaasti. Travelife-standardin mukaiset hotellit tunnustetaan muodollisesti Travelife-palkinnolla edistääkseen heidän saavutuksiaan.

Maantieteellinen tunnustustaso
Kaikki maat

Perustelu / todentaminen / todistus sitoutumisesta

Travelife-palkinnon saavuttamiseksi ja sertifioitujen hotellien tulkinnasta on tultava Travelife-jäseneksi ja todistettava täyttävänsä Travelife-arviointikriteerit. He saavat sitten Travelife Gold -palkinnon, palkintopelikortin ja oikeuden käyttää Travelife-sertifikaattimerkkiä osoittaakseen kestävyytensä asiakkailleen.

Kohderyhmät

Koko: kaikki koot

Toimialat: matkanjärjestäjät ja matkatoimistot, hotellit ja majoitus, lomailijat